Waarden

EUVENTIS is een matuur, gedreven en efficiënt team dat zich naar u toe engageert om executives en professionele toppers te vinden die met hun talenten, vaardigheden en attitude een beduidende bijdrage leveren aan uw business performantie en winstgevendheid.

Onze bedrijfswaarden zijn onze wegwijzers bij de uitvoering van onze visie en missie. Zij bepalen onze houding ten aanzien van onze klanten, medewerkers, partners en omgeving.

Customer-Focused
Euventis is een klant- en service gerichte onderneming, met focus op de actieve vertrouwensrelatie met onze klanten. Door een open communicatie, face to face interactie, en permanente follow-up blijven wij ‘ondernemen mét u’ en bieden oplossingen op maat naar uw behoeften.

Top Kwaliteit aan Top Snelheid
Door een hoogwaardige dienstverlening en het vinden van best-fit professioneel talent van top kwaliteit, bewijst Euventis zijn doelgerichtheid op het snel en accuraat inlossen van uw verwachtingen. Onze focus ligt op het helpen realiseren van uw doelstellingen door het leveren van de ondersteuning die u zoekt op het moment dat u die nodig heeft.

Discretie
Elke opdracht schept een bijzondere vertrouwensrelatie waarbij confidentiële informatie wordt uitgewisseld. Onderlinge open communicatie gekoppeld aan discretie naar de buitenwereld zijn inherent daaraan. Daarom werkt Euventis als "onder de radar" kantoor. Discreet én efficient.

No Nonsense
Net als u geloven wij in engagement. Wij zijn passioneel overtuigd van onze opdracht: u een dienstverlening van topkwaliteit aanbieden die uw verwachtingen overtreft. Wij zijn open in onze tariefstructuur en betalingsvoorwaarden en maken daar vooraf heldere afspraken over. Transparantie over de hele lijn. We bedelven u niet onder uitgebreide flitsende rapporten. Eenvoudig, rechttoe rechtaan, en to the point. Omdat we’r de voorkeur aan geven onze tijd en passie te spenderen aan de opdracht die u van ons verwacht: snel het betere talent vinden !